EZ KITCHEN

EZKitchen, de online keukenspecialist, heeft een complete metamorfose ondergaan dankzij een gloednieuwe huisstijl en doordachte drukwerkuitingen. Als trotse partner heb ik niet alleen het ontwerp van de huisstijl verzorgd, maar ook alle aspecten van het drukwerk, variërend van verfijnde visitekaartjes tot een grootschalige flyercampagne.

Proces en Stappen:

Het creatieve proces begon met het begrijpen van de kernwaarden van EZKitchen en het definiëren van een huisstijl die niet alleen modern en aantrekkelijk is, maar ook de expertise van de online keukenspecialist weerspiegelt. Vervolgens werden alle drukwerkuitingen nauwkeurig afgestemd op deze nieuwe identiteit, met aandacht voor details die het verschil maken.

 

Resultaat

Het resultaat is niet alleen een prachtige online showroom waar klanten zich kunnen laten inspireren, maar ook een consistente en herkenbare huisstijl die door alle uitingen van EZKitchen loopt. Van het overhandigen van een visitekaartje tot het ontvouwen van een flyercampagne, elke interactie met EZKitchen ademt nu dezelfde frisse, moderne sfeer.

 

 

WhatsApp openen
Snel even iets weten?
Contact met Patrick, je ontwerper.
Hi 👋 Heb je een vraag, stel hem gerust!